Σημαντική Πρωτιά του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας

DB43F270-1B28-40EE-9420-A599F49D28AE


Το πρώτο σχολείο στον Νομό Πρέβεζας σε αριθμό επιτυχόντων στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Θαλής»

 

Το 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας πέτυχε μια εξαιρετικά σημαντική πρωτιά καθώς πρώτευσε στον Νομό Πρέβεζας στον αριθμό επιτυχόντων στον φετινό διαγωνισμό «Θαλής». Οι επιτυχόντες μαθητές του σχολείου μας είναι οι ακόλουθοι, όπως ανακοινώθηκαν επίσημα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας:

1)      Αμάραντου Φωτεινή Β΄ Τάξη Γυμνασίου

2)      Φίλιππος Γεωργοκίτσος Β΄ Τάξη Γυμνασίου

3)      Αποστόλης Δημητρίου Β΄ Τάξη Γυμνασίου

4)      Ορέστης-Θωμάς Κατωγιάννης Β΄ Τάξη Γυμνασίου

5)      Παρασκευή Κονάκη Β΄ Τάξη Γυμνασίου

6)      Γεώργιος Μπέκας Γ΄ Τάξη Γυμνασίου

Ως Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας και ως Πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου του εν λόγω διαγωνισμού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους συμμετέχοντες μαθητές για το ερευνητικό τους πνεύμα, την αγάπη τους για την επιστήμη των Μαθηματικών όσο και για την θέλησή τους να δοκιμάζονται σε νέα επιστημονικά μονοπάτια που οξύνουν την κριτική τους ευρύτητα. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς τους όπως και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που στέκονται πάντα στο πλευρό των μαθητών σε τέτοιες γόνιμες πρωτοβουλίες ως αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Ειδικότερα, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας που με την εμπειρία, την πίστη και την αφοσίωσή τους στο εκπαιδευτικό τους λειτούργημα μεταλαμπαδεύουν στους μαθητές μας όλο τους το ζήλο για την κριτική πρόσληψη της αέναης γνώσης. Επισημαίνεται ότι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου του 2024 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός «Ευκλείδης» στον οποίο θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο να συμμετάσχουν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «Θαλής». Καλή χρονιά με υγεία, χαρά, ευτυχία και υψηλούς στόχους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές.

Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας

Δρ. Κοσμάς Κοψάρης