Σπουδαία Πανελλαδική Διάκριση του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας-Το μοναδικό Γυμνασιο στον Νομό Πρέβεζας με επιτυχόντες στον 84ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ευκλείδης»

DB43F270-1B28-40EE-9420-A599F49D28AE

Σπουδαία Πανελλαδική Διάκριση του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας-Το μοναδικό σχολείο στον Νομό Πρέβεζας με επιτυχόντες στον 84ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ευκλείδης»

Το 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας για μια ακόμη φορά στο τρέχον διδακτικό έτος πέτυχε μια εξαιρετικά σημαντική  διάκριση πανελλαδικά. Οι δύο παρακάτω μαθητές κατόρθωσαν να πετύχουν μια εξαιρετικά σημαντική πρωτιά σε πανελλαδική βάση, καθώς ήταν οι μοναδικοί επιτυχόντες στον Νομό. Ως Πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου του εν λόγω διαγωνισμού συγχαίρω τους δύο επιτυχόντες μαθητές μας για την σημαντική επιτυχία τους και τούς εύχομαι καλή συνέχεια.

Θερμά συγχαρητήρια στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κα Ελένη Ζώνιου, Μαθηματικό, που προετοίμασε τους μαθητές μας. Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες μαθητές στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για τον ζήλο τους, την αγάπη τους για την επιστήμη των Μαθηματικών όσο και για την διασταλτική τους οπτική στην απόπειρα χαρτογράφησης αυτής της σπουδαίας επιστήμης. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς όλων των συμμετεχόντων μαθητών και στους εκπαιδευτικούς που στέκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας.

Παρατίθενται τα ονόματα των επιτυχόντων του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας, όπως ανακοινώθηκαν επίσημα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας:

1)      Παρασκευή Κονάκη Β΄ Τάξη Γυμνασίου

2)      Γεώργιος Μπέκας Γ΄ Τάξη Γυμνασίου

Με την πρόκρισή τους  κατέκτησαν το δικαίωμά να  συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00, στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

Ο Πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου-Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας

Δρ. Κοσμάς Κοψάρης